• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid a început deja să se pregătească pentru campania de achiziții pentru la iarnă. Aceasta este decizia luată de Florentino Perez după rezultatele înregistrate de echipa pe care o prezidează și după discuția purtată cu Ronaldo. Primul nume și cel mai evident este cel al goalkeeperului Kepa Arrizabalaga de la Athletic Bilbao, pentru care ”galacticii” au ajuns la un ”acord iminent”.

Agentul portarului și reprezentanții legali ai clubului Athletic Bilbao s-au întâlnit în cursul lunii ianurie de la începutul acestui an, doar că cele două părți nu au ajuns la un numitor comun. Astfel, goalkeeperul în vârstă de 23 de ani a ajuns în postura în care la iarnă intră în ultimele șase luni de contract. Cum Athletic Bilbao vrea să profite de pe urma lui și să încaseze o sumă de bani, sunt dispuși să-l cedeze celor de la Real Madrid. Și asta explică posibilitatea ca Real Madrid să-l cumpere pe fotbalist achitându-i clauza din contract, în prezent stabilită la suma de 20 de milioane de euro.

Intenția Realului în acest moment este de-a plăti această sumă, chiar dacă se află pe final de contract, dat fiind faptul că Arrizabalaga este portar de națională.

Zidane este de acord cu această mutare, mai ales că nu este mulțumit de Kiko Casilla. Evoluțiile neconvingătoare ale goalkeeper-ului de 31 de ani i-au determinat pe cei de pe Santiago Bernabeu să ia decizia de a-l pune lista de transferuri, conform informațiilor publicate de El Confidencial.

Marca a titrat pe prima pagină a ediției de joi ”Acord iminent”, ceea ce nu face decât să întărească ultimele informații din fotbalul spaniol.

Acesta este de altfel unul dintre cei trei fotbaliști pe care Ronaldo i-a cerut președintelui Perez. Starul lusitan i-a înmânat lui Florentino Perez lista cu cele trei transferuri pe care președintele grupării blanco trebuie să le execute pentru a consolida echipa Real Madrid. Superstarul portughez a discutat deschis cu președintele grupării despre nevoile echipei de a se consolida după ce a scăzut ritmul în La Liga. Lusitanul a făcut apel la Florentino Perez privind trei nume care pot consolida echipa.