• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane (43 de ani) este, începând de luni, 4 ianuarie, noul antrenor al celor de la Real Madrid. Florentino Perez, președintele ”galacticilor”, a fost cel care a făcut anunțul în cursul serii de luni, dar decizia nu a luat-o de unul singur.

INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME ÎN 2015

Cosmin Contra, fostul antrenor al celor de la Getafe, momentan liber de contract, dar care este stabilit în Spania, a dezvăluit, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, cine a contribuit din plin la numirea lui Zidane.

”Este o mutare logică, pentru că de vreo jumătate de an se tot vorbea că Zidane trebuie să fie numit ca succesor al lui Ancelotti și nu Rafa Benitez. Zinedine a jucat mulți ani la Real, a fost apoi secundul lui Ancelotti, a antrenat pe Real Castilla, echipa a doua, cunoaște foarte bine clubul și jucătorii.

Este clar că va fi sprijinit de toți jucătorii și nu se va mai întâmpla ca în mandatul lui Benitez, când s-a simțit că nu este un feeling între jucători și antrenor”, a spus Contra, după care tot el a adăugat:

”Am fost plecat o săptămână din Spania, dar am apucat după ce am revenit să vorbesc cu mai mulți prieteni care mi-au spus că Perez i-a întrebat pe jucători, înainte de a lua decizia, iar aceștia și-au dat ok-ul pentru Zidane.”