• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Suso (23 de ani) a devenit prioritatea "0" pentru Real Madrid, pentru perioada de transferuri din iarnă. "Galacticii" îi vor plăti lui AC Milan clauza de reziliere, cifrată la 40 de milioane de euro.

Ajuns pe San Siro pentru doar 1,3 milioane de euro, în 2015, jucătorul format de Liverpool a început să aibă evoluţii excelente în tricoul "diavolului". În acest context, Suso a intrat pe radarul a două formaţii importante de pe "bătrânul continent": Real Madrid şi Tottenham.

Spurs e decisă să plătească clauza de reziliere de 40 de milioane de euro în vara anului viitor, însă Calcio Mercato anunţă că "galacticii" se vor mişca mai repede. Într-o adevărată criză în ultima perioadă, "Regina Europei" îl ca cumpăra pe mijlocaş încă din iarnă.

Deşi este fericit la Milano, unde s-a adaptat perfect, Suso nu poate refuza cel mai titrat club din lume, mai ales că salariul pregătit de Perez e superior celui avut în acest moment în nordul Italiei.

Suso a adunat deja 50 de partide pentru "diavoli", marcând 11 goluri. El poate juca atât ca mijlocaş ofensiv, dar şi ca aripă. Convocat la toate naţionalele Spaniei de tineret, Suso nu a apucat să joace în ţara sa natală, pe prima scenă. El a fost luat de Liverpool de la Cadiz pe vremea când avea doar 15 ani.

Real Madrid - Las Palmas se joacă în această seară, de la 21:45, în direct pe Digi Sport 2. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi SCORE pe digisport.ro.