• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Șefii lui Real Madrid s-au săturat de desele escapade ale lui Cristiano Ronaldo, care pleacă de mai multe ori pe săptămână din Spania, pentru a se întâlni în Maroc cu unul dintre cei mai buni prieteni, Badr Hari. Florentino Perez a decis să pună în piciorul în prag și vrea să-i interzică aceste deplasări starului portughez, scrie El Confidencial.

Perez este îngrijorat de faptul că Ronaldo nu mai are aceeași prospețime fizică la meciurile Realului, conducătorul Realului fiind sătul și de numeroasele articole care au apărut în presă după întâlnirile lui Cristiano cu Badr Hari.

În plus, Zinedine Zidane și-ar fi exprimat și el nemulțumirea vizavi de deplasările tot mai dese în Maroc ale lui Ronaldo și i-ar fi cerut acestuia să plece în Maroc doar o dată pe săptămână. Cristiano a reacționat pe un ton agresiv, precizându-i francezului să nu se amestece în viața sa privată, în condițiile în care a ajuns mereu la timp la antrenamente și la acțiunile clubului.

Revista portugheză Nova Gente susține că adevăratul motiv al acestor drumuri dese peste strâmtoarea Gibraltar ar fi o femeie. E vorba de modelul franco-portughez Melanie Martins, fostă Miss Portugalia în 2011 și participantă la Miss Univers.

Badr Hari, născut în Olanda, este fostul campion mondial la K1, iar acum își petrece timpul în cea mai mare parte în Maroc. Prietenia dintre Hari și Ronaldo este de notorietate, cei doi glumind, la un moment dat, pe o rețea de socializare, că "s-au căsătorit".

De la Madrid la Rabat sunt 1000 de kilometri, dar Ronaldo parcurge distanța în doar două ore cu avionul său privat.