• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Kylian Mbappe, atacantul celor de la AS Monaco, este noua senzație a fotbalului europen. Președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, consideră însă că acest nu este încă pregătit pentru a juca la campioana Europei.

"L-am văzut jucând un pic pe Mbappe, el are 18 ani, are maniere foarte bune şi îmi pare un mare jucător, dar deocamdată el este la Monaco. Eu cred că are toate calităţile pentru a ajunge la o echipă importantă.

Dar să nu exagerăm, noi avem o echipă mare, iar ce vom face va fi făcut la timpul potrivit", a declarat Florentino Perez pentru postul spaniol de radio Onda Cero.

Întrebat despre un eventual transfer a lui Mbappe la Real, Perez a evitat să dea un răspuns.

"Nu ştiu, este prea tânăr. Chiar nu ştiu şi nu iau decizii de unul singur", a mai spus Perez.

Florentino Perez a precizat că nu are niciun plan să schimbe echipa pentru sezonul următor.

"Primul lucru de care mă voi ocupa în calitate de nou preşedinte al echipei Real Madrid (Perez a început luni al cincilea mandat) este de prelungirea contractului lui Zinedine Zidane. Nu vreau să pierd niciun minut", susține acesta.

Conform presei, clubul madrilen ar pregăti o ofertă de 135 milioane euro pentru noul star al fotbalului francez, însă Mbappe, care a înscris 40 de goluri pentru monegasci, ar vrea să continue încă un sezon la AS Monaco.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Agerpres