• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Ousmane Dembele este în acest moment unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Europa. Deși are doar 19 ani, Dembele s-a impus repede la Dortmund și a impresionat mai ales în meciul cu Real Madrid (2-2), din grupele UEFA Champions League.

Transferat de la Rennes în Germania, Dembele a refuzat un transfer la Barcelona, dar le-a promis catalanilor că va juca la un moment dat pe Camp Nou, după cum au aflat jurnaliștii de la Mundo Deportivo. Francezul a ajuns în cele din urmă la Borussia Dortmund, Rennes primind 8 milioane de euro în schimbul lui Dembele.

Ousmane Dembele a preferat să nu se transfere acum la Barcelona, unde a fost dorit mai ales de directorul sportiv Robert Fernandez, conștient fiind că are șanse mici să fie titular într-un lot din care fac parte Messi, Suarez și Neymar.

Un alt star al Borussiei, Pierre-Emerick Aubameyang, visează și el să joace în Primera Division, însă pentru marea rivală a Barcelonei, Real Madrid. "Real este clubul inimii mele și i-am promis bunicului meu că voi juca pentru Madrid într-o bună zi. Este un obiectiv al meu", a spus gabonezul, care a marcat recent chiar împotriva madrilenilor, în UEFA Champions League.