• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ousmane Dembele este în acest moment unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Europa. Deși are doar 19 ani, Dembele s-a impus repede la Dortmund și a impresionat mai ales în meciul cu Real Madrid (2-2), din grupele UEFA Champions League.

Transferat de la Rennes în Germania, Dembele a refuzat un transfer la Barcelona, dar le-a promis catalanilor că va juca la un moment dat pe Camp Nou, după cum au aflat jurnaliștii de la Mundo Deportivo. Francezul a ajuns în cele din urmă la Borussia Dortmund, Rennes primind 8 milioane de euro în schimbul lui Dembele.

Ousmane Dembele a preferat să nu se transfere acum la Barcelona, unde a fost dorit mai ales de directorul sportiv Robert Fernandez, conștient fiind că are șanse mici să fie titular într-un lot din care fac parte Messi, Suarez și Neymar.

Un alt star al Borussiei, Pierre-Emerick Aubameyang, visează și el să joace în Primera Division, însă pentru marea rivală a Barcelonei, Real Madrid. "Real este clubul inimii mele și i-am promis bunicului meu că voi juca pentru Madrid într-o bună zi. Este un obiectiv al meu", a spus gabonezul, care a marcat recent chiar împotriva madrilenilor, în UEFA Champions League.