• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Leroy Sane este considerat în momentul de față unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Germaniei, chiar dacă jucătorul lui Schalke 04 are doar 20 de ani, pe care i-a împlinit pe 11 ianuarie.

Mijlocașul ofensiv al nemților, care impresionează prin viteză și tehnică, este dorit deja de multe dintre cluburile de top ale Europei, printre care Barcelona, Real Madrid, Manchester City și Liverpool.

Andre Breitenreiter, antrenorul său de la Schalke, îl îndeamnă însă pe Sane să joace în Primera Division, la Barcelona sau la Real Madrid.

"Leroy ar trebui să accepte o ofertă de la Barcelona, ori de la Real, dacă este cazul. Atunci când am fost și eu fotbalist, visam să joc pentru aceste două cluburi.

Sane este pe mâini bune aici, la Schalke, unde poate să crească în continuare și să devină la un moment dat numărul 1 în lume, după ce va face saltul. Cred că el trebuie să se mai maturizeze", a spus tehnicianul de 42 de ani, care în cariera sa a evoluat doar în Germania, cele mai importante cluburi ale sale fiind Hamburg și Wolfsburg.

37 de milioane de euro este clauza de reziliere a contractului lui Sane, care expiră pe 30.06.2019

5 goluri a marcat Sane pentru Schalke, în toate competițiile acestui sezon

8 milioane de euro este cota fotbalistului german, potrivit site-ului transfermarkt.de