• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marco Asensio a cerut o întâlnire de urgență cu Florentino Perez, legată de interesul lui Arsenal pentru noul star al lui Real Madrid. Mirror susține că jucătorul nu e convins să plece, dar vrea un salariu mai mare.

Astfel, Asensio vrea să profite de faptul că ”tunarii” sunt dispuși să achite clauza de reziliere de 80 de milioane de euro pentru a-l achiziționa pe internaționalul de tineret al Spaniei.

Marco vrea să obțină un salariu de până la 6 milioane de euro, ținând cont că are șanse mari ca în acest sezon să prindă un loc de titular în echipa de vedete a lui Zinedine Zidane.

Spaniolul în vârstă de 21 de ani are o clauză de reziliere în valoare de 80 de milioane impusă de Real Madrid. Aceeași conducere, care anul trecut i-a prelungit înțelegerea până în 2022, vrea să repete isprava și să o extindă cu alți patru ani, doar pentru a-i putea mări clauza de reziliere la o sumă apropiată de cea pe care Neymar a avut-o la Barcelona.

Mijlocaşul spaniol a fost cumpărat de Real Madrid în 2015, de la Mallorca, pentru 3,5 milioane de euro şi este evaluat de transfermarkt.de la 20 de milioane de euro.

Marco Asensio a fost împrumutat însă până în 2016 la Espanyol şi a adunat 39 de meciuri şi zece goluri în tricoul madrilenilor, în toate competiţiile.