• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Atletico Madrid pregăteşte o petrecere grandioasă la inaugurarea noii arene, Wanda Metropolitano, pe care va juca în premieră sâmbătă, contra celor de la Malaga.

Clubul madrilen a programat 12 ore de festivităţi, înainte şi după partida cu andaluzii.

Festivităţile de inaugurare, care vor cuprinde concerte, întâlniri cu foste glorii şi activităţi pentru copii, vor începe la ora locală 11.30, pe platforma din apropierea stadionului, şi se vor încheia după meciul programat la 20.45 (ora locală).

Estadio de La Peineta, cum a fost numită arena, a apărut în 1993 şi a fost închis în 2004, pentru a lăsa loc unui stadion în vederea Jocurilor Olimpice din 2016, pe care capitala Spaniei spera să le găzduiască.

Madridul nu a câştigat însă organizarea competiţiei, iar Atletico a obţinut dreptul de a reconstrui arena. 240 de milioane de euro au costat lucrările de construcţie, care nu sunt încheiate nici în acest moment.

Presa spaniolă susţine că acestea vor continua până la finalul anului, însă Atletico e obligată să joace aici pentru că vechea sa arenă, Vicente Calderon, pe care a jucat timp de peste 50 de ani, va fi demolată în scurt timp.

Din cauza întârzierilor lucrărilor de construcţie, Atletico Madrid a solicitat să joace doar în deplasare în primele trei etape, cu Girona, Las Palmas şi Valencia.

Noua casă, Wanda Metropolitano, are o capacitate de 67.703 de locuri şi este a cincea din istoria de aproape 115 ani a clubului.

Atletico Madrid - Malaga se joacă sâmbătă, de la ora 21.45, în direct la Digi Sport 2.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT