• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gerard Pique a fost sancționat cu un cartonaș galben în partida cu Leganes de arbitrul Alberto Undiano Mallenco. Astfel, fundașul de la FC Barcelona nu va putea evolua în partida din etapa viitoare pe care catalanii o vor disputa la Valencia. Din acest motiv fundașul l-a abordat într-o manieră nu tocmai potrivită pe ”centralul” care l-a sancționat.

Gerard Pique l-a faultat pe fotbalistul lui Leganes, Nordin Amrabat, în prima parte a jocului pe care gruparea ”blaugrana” s-a câștigat weekendul trecut cu 3-0. Gestul fotbalistului a dus la încasarea unui cartonaș galben.

Această imprudență este destul de costisitoare iar fundașul Barcelonei va trebui să stea în meciul de la Estadio Mestalla de duminică. Valencia - FC Barcelona se joacă duminică, 26 noiembrie, ora 21:45, în direct la Digi Sport 2.

”Undiano, Undiano, nu-mi spune că nu aveai scris numele meu, nu-mi spune acest lucru", i-a strigat Pique arbitrului, sugerând că ”centralul” și-a făcut un scop din a-l sancționa pentru a rata meciul de etapa viitoare.

Barcelona consideră că ambele cartonașe galbene încasate de Pique și Luis Suarez au fost nejustificate, după ce atacantul a fost implicat într-o altercație cu portarul Ivan Cuellar.