• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane nu a început partida de marți seară cu jucătorii de bază, astfel că a oferit credit elevilor săi mai puțin folosiți în acest sezon, doar că planul francezului putea fi dat peste cap. Doar intrarea lui Gareth Bale a făcut că Real Madrid să evite o dramă istorică cu Fuenlabrada. ÎN DIRECT la Digi Sport, Real Madrid a avut probleme în returul cu Fuenlabrada din 16-imile Cupei Regelui. Partida s-a terminat la egalitate 2-2.

Meciul din Cupa Spaniei dintre Real Madrid și Fuenlabrada a dovedit un lucru pentru Zidane: Planul B nu funcționează! Formula de start a fost odihnită pentru ca Zidane să dea credit celor tineri, care s-au dovedit încă neexperimentați. Aceștia vor trebui să-și îmbunătățească jocul deoarece în cazul în care francezul va dori să se mai bazeze pe ei să nu aibă parte de o dramă, așa cum se putea întâmpla, dacă Bale nu intra pe teren. E adevărat că din formula de start folosită în meciul din Cupă au fost aliniați și trei jucători crescuți în propria pepinieră: Tejero, Franchu și Oscar.

Achraf a arătat încă o dată neajunsuri în faza ofensivă, dar are 19 ani, așa că își poate îmbunătăți jocul până data viitoare când Zidane se va baza pe el, iar pe partea stânga, Theo Hernandez a ratat mai multe oportunități. În atac , Borja Mayoral a marcat două goluri și are un total de trei până acum în acest sezon.

Jocul Realului a dovedit că Bale și-a reintrat în formă după ce a fost introdus în minutul 62. În acest sezon, echipa "B" nu a demonstrat că poate garanta un succes lipsit de griji. Exact acum un an, o echipă B introdusă de Zidane o învingea pe Cultural Leonesa cu scorul de 6-1 cu Mariano într-o formă de zile mari. ÎN DIRECT la Digi Sport, Real Madrid a avut probleme în returul cu Fuenlabrada din 16-imile Cupei Regelui. Partida s-a terminat la egalitate 2-2.