• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Trecerea lui Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro a agitat apele pe piața transferurilor și mutări care până acum păreau imposibile sunt din ce în ce mai aproape de a fi realizate. Presa iberică anunță că Real Madrid vrea să dea o lovitură importantă până pe 31 august.

Barcelona s-a despărțit de Neymar și a încasat o sumă imensă, iar catalanii pregătesc câteva lovituri importante și pare că au acaparat piața transferurilor. Spaniolii scriu că Real Madrid nu vrea să rămână în umbra marilor rivali și vrea să încheie perioada de mercato în forță.

Florentino Perez are mai puțin de 3 săptămâni pentru a rezolva un nou transfer galactic, iar jurnaliștii spanioli scriu că oficialul Realului are două posturi pe care vrea să le întărească: cel de atacant și cel de fundaș dreapta.

Rămâne însă de văzut care va fi "bomba" pregătită de președintele grupării din capitala Spaniei. Deși s-a vorbit despre Mbappe, francezul pare mai aproape de PSG decât de Real Madrid, astfel că în discuție a intrat din nou gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang.

În cazul fundașului dreapta, soluția ar putea veni de la PSG, care l-ar fi propus madrilenilor pe belgianul Thomas Meunier. Cotat la 9 milioane de euro de site-urile de specialitate, apărătorul de 25 de ani ar fi disponibil pentru o sumă între 10 și 20 de milioane de euro.

Real nu vrea doar să cumpere jucători în ultimele 3 săptămâni din mercato ci și să vândă. Florientino Perez vrea să renunțe la un jucător și va alege între Marcos Llorente, Jesus Vallejo și Borja Mayoral.