• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fernando Torres are o ofertă care l-ar putea face jucătorul cel mai bine plătit din lume, susţine agentul atacantului de la Atletico Madrid, Jose Antonio Martin.

În vârstă de 31 de ani, "El Nino" este împrumutat pe Vicente Calderon de la AC Milan, până la finalul sezonului, iar situaţia sa trebuie lămurită rapid, în condiţiile în care echipa lui Diego Simeone nu va putea face transferuri în vara acestui an şi în ianuarie 2017, în urma sancţiunii primite din partea FIFA.

După ce a marcat numai două goluri în 16 prezenţe în La Liga, dintre care doar 7 ca titular, viitorul lui Torres la echipa sa de suflet este incert. Cu atât mai mult cât atacantul nu duce lipsă de oferte.

"Are opt oferte la acest moment. Fernando şi Simeone ar trebui să vorbească despre asta. El are o ofertă care l-ar putea face jucătorul cel mai bine plătit din lume.

Totul depinde de ce îţi doreşte clubul. Senzaţia mea e că totul trebuie rezovat între Simeone şi Torres. Ei sunt prieteni, iar Simeone trebuie doar să spună "contez pe tine" sau "nu contez pe tine". Este indiscutabil că fanii vor ca Fernando să rămână", a declarat Jose Antonio Martin, potrivit cotidianului Marca.

Fernando Torres a revenit la Atletico Madrid, clubul la care a crescut şi pentru care a debutat în fotbalul profesionist, în ianuarie anul trecut, după ce a petrecut şapte sezoane şi jumătate în Premier League, la Liverpool şi Chelsea, şi Serie A TIM, la Milan.