• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Mauricio Pochettino a vorbit în cadrul unei conferințe de presă înainte de meciul de marți seară de pe ”Santiago Bernabeu” despre viitorul său la Spurs, zvonurile care au dat de înțeles că ar ajunge pe banca Barcelonei și fotbalistul lui Zidane pe care l-ar vrea la Tottenham.

Dintre toți jucătorii lui Zinedine Zidane, adversarul său de marți seară, Mauricio Pochettino a spus că este foarte impresionat de calitățile lui Isco. ”Fiecare antrenor are dorința de a transfera cei mai buni fotbaliști. Iar eu m-am oprit la Isco, este unul dintre cei mai buni din lume, a ajuns la maturitatea deplină. Magia lui se vede pe teren”, a spus tehnicianul în vârstă de 45 de ani.

Managerul argentinian a spus că nu poate analiza echipa Realului doar după jocul prestat în acest sezon pe teren propriu. ”Este dificil să pregătești un asemenea meci doar uitându-te la meciurile lor de acasă, poate fi mai mult decât înșelător. Trebuie să jucăm la cel mai bun nivel al nostru din primul și până în ultimul minut, trebuie să căutăm slăbiciunile lor pentru a ne putea fructifica ocaziile”, a mai spus Pochettino.

Apoi, antrenorul lui Tottenham a fost rugat să confirme dacă a fost în tratative cu Barcelona pentru preluarea echipei, așa cum s-a zvonit în sezonul trecut după ce Luis Enrique a anunțat că nu-și va prelungi contractul cu gruparea catalană.

”Încerc întotdeauna să fiu cinstit. Încerc să mint cât mai puțin, spre deosebire de soția mea, uneori. Nu pot să mă duc la Barcelona. Sunt foarte fericit la Tottenham și, așa cum a spus președintele clubului aș vrea să fiu aici în următorii cincisprezece ani. Deci dacă dorește, sunt dispus să semnez contractul”, a mai spus argentinianul.