• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Posibilul baraj pe care Argentina va fi nevoită să îl dispute pentru calificarea la Mondialul din 2018 în luna noiembrie o va afecta din plin şi pe Barcelona.

El Mundo Deportivo susţine că Barca i-ar putea pierde pe Lionel Messi şi Javier Mascherano la unul dintre cele mai importante meciuri din Primera Division, din cauza posibilei partide a "pumelor".

Prima manşă a posibilului duel dintre Argentina şi Noua Zeelandă este programată pe 8 noiembrie, la Wellington, la distanţă mică de duelul Barcelonei cu Sevilla, din Primera Division, care se va disputa pe 4 sau 5 noiembrie.

Cum distanţa dintre Barcelona şi Wellington este de 19.402 kilometri, iar selecţionerul Jorge Sampaoli i-ar vrea mai multe zile la lot pe jucătorii săi, pentru a se adapta la noua climă şi noul fus orar, şansele ca gruparea blaugrana să se bazeze pe cei doi contra Sevillei sunt minime.

Şi andaluzii sunt afectaţi de probabila necalificare directă a Argentinei la Mondial. Nu se vor putea baza nici ei pe Ever Banega, Gabriel Mercado şi Guido Pizarro la meciul cu Barcelona.

Catalanii vor avea emoţii privind folosirea lui Messi şi Mascherano şi la partida cu Leganes, care se va disputa pe 18 sau 19 noiembrie, la scurt timp după returul posibilului baraj al Argentinei cu Noua Zeelandă, programat pe 14 sau 15 noiembrie.

Argentina se află în afara locurilor de calificare, pe 6, înaintea ultimei etape a zonei sud-americane a preliminariilor, însă îşi va asigura poziţia de baraj, 5, dacă va învinge miercuri dimineaţă, în Ecuador, în condiţiile meciului direct dintre Peru şi Columbia. "Pumele" mai pot prinde şi un loc direct pentru Mondial în funcţie de jocul rezultatelor din ultima etapă.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT