• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Sevilla - Real Madrid 3-2 Tensiune mare la Real Madrid înainte de derby-ul cu Barcelona, anunţă El Confidencial. Între Rafa Benitez şi jucătorii grupării blanco s-a creat o prăpastie şi doar un rezultat bun în "El Clasico" ar putea să repare relaţia dintre cele două părţi.

Prima înfrângere a grupării blanco în actuala ediţie din La Liga a lăsat urme adânci. Chiar dacă are alibiul că i-au lipsit mai multe pieze de bază în disputa de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Rafa Benitez nu a ştiut deloc să gestioneze situaţia.

După o primă repriză bună, Real a fost de nerecunoscut în a doua parte cu Sevilla, spre stupefacţia tehnicianului iberic. Acesta nu a înţeles de ce fotbaliştii săi nu interpretează strategia discutată la pauză şi a avut mai multe momente de "blackout", în care ar fi urlat spre jucători, adresându-le cuvinte greu de reprodus. Tehnicianul mai mult ca sigur că nu s-a gândit că, în dinamismul jocului, cei implicaţi vor auzi injuriile sale, dar toate vorbele au ajuns la urechile lui Ronaldo&Co graţie fotbaliştilor aflaţi pe bancă.

Cu o personalitate extrem de puternică, fotbaliştii au fost extrem de deranjaţi de atitudinea spaniolului, aceştia fiind obişnuiţi ca "rufele să fie spălate în familie". Deşi au acceptat că au jucat slab şi că au greşit, ei s-au supărat foarte tare pe tehnician, pe care îl acuză că nu a avut decenţa să le reproşeze erorile la vestiar, nu în văzul tuturor, cu un limbaj mult prea colorat.

Lucrurile se pot îndrepta pentru "galactici" odată cu derby-ul cu Barcelona, fotbaliştii fiind decişi să nu dea o amploare şi mai mare unui asemenea eveniment înaintea unui meci atât de important. Totuşi, dacă trupa lui Luis Enrique se va impune, prăpastia dintre jucători şi staff-ul lui Benitez s-ar putea adânci, mai notează spaniolii.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.