• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Oficialii Barcelonei vor să facă uitată plecarea lui Neymar cât mai rapede și ziarul de casă al catalanilor a anunțat în urmă cu câteva zile că gruparea de pe Camp Nou vrea să finalizeze un transfer până la începutul săptămânii. Jucătorul vizat este brazilianul Coutinho și ultimul anunț al lui Liverpool lasă loc de foarte multe interpretări.

Cormoranii vor juca în această seară un amical împotriva fostei adversare a lui Dinamo din preliminariile Europa League, Athletic Bilbao, iar Coutinho nu fost inclus în lot. Motivul invocat este că brazilianul ar avea "dureri la spate", scuză despre care presa internațională a scris în nenumărate rânduri că este folosită de obicei când un club nu prea să precizeze faptul că respectivul jucător este aproape de un transfer.

Barcelona a făcut deja două oferte de 80 și 100 de milioane de euro, ambele respinse de Liverpool. Mundo Deportivo a scris însă că gruparea de pe Camp Nou e gata să plătească nu mai puțin de 120 de milioane de euro în schimbul sud-americanului.

Coutinho, jucător care a fost dorit și de PSG sau Bayern Munchen, mai are contract până în 2022 cu Liverpool. Brazilianul a ajuns pe Anfield în 2013, atunci când a fost cumpărat de la Inter în schimbul a 10 milioane de euro.

34 de goluri în 138 de meciuri a reuşit Coutinho pentru Liverpool