• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Lionel Messi a început încă de marți antrenamentele cu mingea, iar acum a revenit la pregătiri și Ivan Rakitic. Catalanilor le cresc speranțele ca ambii să fie apți pentru meciul cu Real Madrid, de pe 21 noiembrie.

9 zile mai au la dispoziție cei doi titulari de drept din angrenajul lui Luis Enrique, până la primul El Clasico al anului. Recuperarea lor a decurs conform planului, potrivit spuselor antrenorului grupării blaugrana și au mari șanse să fie pe teren pe Santiago Bernabeu. Messi și Rakitic se antrenează împreună, după cum anunță catalanii de la Mundo Deportivo.

"Leo vrea mai mult decât oricine să joace. Lucrează bine, își face treaba, iar medicii și antrenorul vor decide dacă joacă în El Clasico.", spune al treilea portar al Barcelonei, Jordi Masip.

Cu o zi înainte, Messi a fost avertizat de medicul naționalei Argentinei, Homero de Agostino, în privința riscului pe care și l-ar asuma, în cazul în care va forța și va juca în El Clasico mai devreme decât ar trebui.

Miercuri, la pregătiri a revenit și Sergi Roberto, după ce marți se antrenase separat, în sala de forță.

Real Madrid - Barcelona e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:30. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

21 de goluri şi 12 pase decisive are Lionel Messi în El Clasico, în cele 28 de partide pe care le-a disputat.