• Turneul de la Miami e în fiecare zi pe canalele Digi Sport, ÎN DIRECT
  • CUPA ROMÂNIEI (sferturi): ACS Poli Timişoara - CFR Cluj, marţi, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

 

Mariano Rajoy, premierul Spaniei, a ajuns cel mai bun jucător al etapei cu numărul 19 din La Liga. Evident, totul nu e decât o glumă care a apărut în urma unei gafe a televiziunii publice din Spania.

Programul televiziunii publice din Spania care analizează partidele din Primera Division a făcut un sondaj de opinie printre telespectatori cerând acestora să voteze cel mai bun jucător al etapei recent încheiate. Când au fost afișate rezultatele grafica le-a jucat feste realizatorilor.

În locul numelor de fotbaliști au apărut numele a trei lideri de partide din Spania. Astfel a rezultat că 44 % dintre telespectatori l-ar fi ales ca jucător al etapei pe Mariano Rajoy, urmat de Pedro Sanchez , președintele Partidului Socialist din Spania cu 36 % din voturi și Pablo Iglesias, lider al Partidului Podemos cu 10 % din voturi.

Bineînteles gafa televiziunii publice din Spania nu a trecut neobservată ulterior apărând foarte multe glume pe rețelele de socializare. Cei 3 jucători pentru care ar fi trebuit să voteze telespectatorii spanioli erau Diego Godin (Atletico Madrid), Lionel Messi (Barcelona) și Gareth Bale (Real Madrid).