• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Prima pagină a ziarului Sport își asigură cititorii că FC Barcelona pregătește o nouă ofertă și îmbunătățită pentru Philippe Coutinho, mijlocașul brazilian de la Liverpool, care se ridică la 120 de milioane de euro.

Clubul blaugrana a pregătit o propunere care se ridică la suma de 120 de milioane de euro pentru a-i convinge pe conducătorii de la Liverpool să-l cedeze în această iarnă pe internaționalul brazilian. Anunțul a fost făcut pe prima pagină a ediției de joi a cotidianului Sport.

Oferta este una mult mai îmbunătățită decât au propus catalanii în vară. ”Propunerea propriu-zisă înaintată conducerii lui Liverpool pentru Philippe Coutinho nu a sărit de 100 de milioane de euro. Ei au cerut în schimbul fotbalistului suma de 200 de milioane de euro, dar Barcelona știa că nu putea intra în acest joc al lor”, a spus la în vară Bartomeu, președintele Barcelonei. La vremea respectivă, cu tot cu variabile, oferta catalanilor nici măcar nu se apropia de cea existentă.

De asemenea, catalanii vor fi atenți și cu fotbalistul și agentul acestuia. Philippe Coutinho ar urma să încaseze undeva la 25 de milioane de euro pe fiecare sezon pe care semnează. Nici agentul fotbalistului nu ar fi fost neglijat de catalani. Football Leaks a precizat în vară că Barcelona i-ar acorda un bonus de zece milioane de euro dacă îi va convinge pe ”cormorani” să renunțe la fotbalist.