• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Real – Barcelona e cel mai așteptat meci al sezonului în Spania și indiferent de funcție, toată lumea e implicată. Chiar și președintele Ligii Profesioniste Spaniole recunoaște că e suporterul madrilenilor.

Într-un interviu acordat cotidianului As, Javier Tebas nu s-a ferit să-și declare simpatia pentru Real. Reporterul i-a spus șefului LFP: “Fostul prim ministru Zapatero e fan Barcelona, Rajoy e cu Real, Villar (președintele Federației) susține pe Athletic. Se spune că Tebas este un suporter al lui Real Madrid.”

Javier Tebas a răspuns fără dubii: “Clar! Dacă n-aș recunoaște, sau aș spune că nu sunt suporterul nimănui, sau al tuturor, aș fi ipocrit și mincinos. Și cu siguranță nu-mi place să fiu făcut mincinos. Sunt suporerul lui Real de când eram copil, am fost de 27 de ori la El Clasico în trecut, am sărbători victoriile Madridului cu prietenii, în bar.”

Întrebat dacă speră ca Messi să fie pe teren la meciul de sâmbătă, Tebas a răspuns: “Da, desigur! Ca președinte al Ligii și ca suporter al fotbalului, dacă echipa ta învinge profitând de absențele adversarului, nu e ceva ce-mi place. Ar fi o vestea proastă dacă el nu va juca.”

Real Madrid - Barcelona se joacă sâmbtă, 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.