• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Guardiola visează la aducerea lui Messi, dar până a încerca să îl transfere pe argentinianul care a scris istorie în fotbalul mondia, a reuşit să îi dea Barcelonei o primă lovitură. Nico Gonzalez, un puşti de aproape 15 ani considerat marea speranţă a Academiei catalanilor, a semnat cu "cetăţenii".

Din vară, tânărul jucător se va prezenta la antrenamentele echipei din Manchester, un rol decisiv în aducerea sa având chiar tatăl acestuia, Fran. Fost jucător la Deportivo la Coruna în perioada 1988–2005, Fran este în prezent în staff-ul tehnic al lui Pep, astfel că mutarea era cumva previzibilă, având în vedere potenţialul imens al puştiului.

"Una dintre perlele Barcelonei, Nico Gonzalez, a semnat cu City şi se va prezenta acolo la începutul stagiunii viitoare", a anunţat reputatul jurnalist spaniol Quique Guash la Radio Catalunya.

Născut în ianuarie 2002, Nico este un fotbalist extrem de polivalent. Mulţi specialişti l-au asemănat cu Xavi în urmă cu un an, însă în ultima stagiune a avut un rol mai defensiv la Barcelona. Are o inteligenţă sclipitoare în joc, poziţionându-se excelent şi având o viziune de ansamblu foarte bună.

Cum familia sa şi-a schimbat domiciliul, tatăl său lucrând în Anglia, Barcelona nu se poate împotrivi mutării: FIFA nu are cum să sancţioneze clubul britanic în niciun fel.

Fran şi puştiul său, în urmă cu doar câţiva ani, în faţa La Masia