• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Tottenham a făcut o primă ofertă pentru Gareth Bale, fotbalist care are zilele numărate pe Bernabeu. Spurs e gata să plătească 60 de milioane de euro pentru a-l aduce înapoi pe galez.

Real pare decisă să se despartă de Gareth Bale, madrilenii fiind exasperați de accidentările repetate ale galezului, pe care au dat peste 100 de milioane de euro, în urmă cu 4 ani.

Dorit în Anglia de Manchester United, dar și de Chelsea, galezul a primit o ofertă de la fostul său club, Tottenham, anunţă teamtalk.com. Daniel Levy, "eminenţa cenuşie" din spatele creşterii spectaculoase a lui Spurs în ultimii ani crede că poate să îi dea o nouă dimensiune carierei lui Bale.

Un trident ofensiv Eriksen - Alli - Bale, în spatele lui Kane poate transforma trupa lui Pochetinno în principala contracandidată la titlu a lui City. Relaţiile dintre cluburi sunt excelente, iar Perez ar putea să accepte un gentleman agreement, în condiţiile în care Alli şi Kane sunt obiective pentru viitorul Realului.

Fotbalistul lui Real Madrid, diagnosticat cu o ruptură fibrilară în a treia parte a mușchiului aductor, a pierdut 40 dintre ultimele 60 de jocuri ale echipei sale. Aproape de revenirea pe teren, Zidane dorind să mizeze pe serviciile sale în derby-ul cu Atletico Madrid din acest week-end, Gareth Bale s-a accidentat din nou și va fi indisponibil pentru o lună.

În mai bine de patru ani de când a ajuns în curtea lui Real Madrid, Bale a acumulat o lungă listă de accidentări. Aceasta, ultima, este cea de-a 24-a accidentare de când a fost prezentat pe ”Santiago Bernabeu”.

Ajuns la 28 de ani, Gareth Bale a câștigat de trei ori Liga Campionilor cu Real, fiind o dată și campion al Spaniei, chiar în acest an.