• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deși actuala stagiune nu a ajuns nici măcar la jumătate, pe internet au început deja să circule anumite imagini cu echipamentul lui FC Barcelona din sezonul următor.

Cei de la Footy Headlines au publicat anumite fotografii cu tricourile catalanilor pe care aceștia ar urma să le îmbrace începând cu vara viitoare. Acestea seamănă, într-o anumită măsură, cu cele din sezonul 2011-2012, an în care echipa antrenată atunci de Pep Guardiola a câștigat Cupa Spaniei, Super Cupa Europei, Supercupa Spaniei și Cupa Mondială a Cluburilor, a terminat pe locul secund în La Liga și a fost eliminată de Chelsea în semifinalele Champions League.

Conform sursei amintite mai sus, șorturile și jambierele vor fi de o culoare închisă asemăntăoare cu cele din din sezonul 1998-1999, primul de după ce Nike a devenit sponsorul tehnic al catalanilor, dar și cu cele din următoarea stagiune, atunci când Barcelona a îmbrăcat tricouri aniversare, întrucât a clubul împlinise 100 de ani de existență.

În 1998-1999, Barcelona antrenată de Louis van Gaal a câștigat titlul în campionat, a pierdut în sferturile de finală ale Cupei Spaniei și a fost eliminată în faza grupelor din Champions League, după ce a terminat în urma viitoarelor finaliste, Manchester United și Bayern.

În 1999-2000, tot sub comanda olandezului, catalanii nu au câștigat niciun trofeu.

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT