• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid nu a reușit să profite de faptul că Barcelona s-a împiedicat de Espanyol și a reușit doar tot o remiză, 2-2, cu Valencia. După ce suporterii și jucătorii păreau că s-au săturat de Rafa Benitez, se pare că a venit în sfârșit și rândul conducerii, care până acum l-a susținut pe antrenorul madrilen.

Directorul sportiv al madrilenilor, Emilio Butragueno, a oferit primele indicii că postul lui Benitez este în pericol pe Santiago Bernabeu. La finalul meciului cu ”liliecii”, fostul atacant al Realului a evitat să-l confirme în funcție pe Rafa Benitez.

”Marți e Adunarea Generală la Real Madrid. Va fi demis Benitez?”, a fost întrebat oficialul madrilen.

”Echipa a oferit o imagine bună, trebuie să avem multă liniște”, a răspuns evaziv Butragueno, la fel cum o făcuse și în urmă cu opt luni, la finalul sezonului trecut.

Atunci, după eliminarea în fața lui Juventus, în semifinalele UEFA Champions League, Butragueno fusese întrebat despre demiterea lui Carlo Ancelotti. Și atunci, ca și acum, fostul atacant a ocolit răspunsul. După mai puțin de două săptămâni, italianul avea să fie demis.

Chiar dacă rezultatul nu are darul de a-i mulțumi pe madrileni, Butragueno susține că jocul echipei a fost unul bun. ”Cred că am făcut un meci bun, sincer. Știm cât de dificil este mereu să joci aici, pe Mestalla, iar azi circumstanțele au fost de partea Valenciei. Am rămas în zece, dar nu am pierdut controlul. Ba chiar puteam marca un al treilea gol, în zece oameni. Dar nu am reușit să ne atingem obiectivul, care era victoria aici. Nu este rea linia pe care mergem, însă”, a declarat directorul sportiv al lui Real Madrid, care acuză și un penalty neacordat la un fault asupra lui Gareth Bale.