• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane a făcut deja prima mutare în ceea ce privește lotul, după ce a preluat banca tehnică a Realului. Astfel, golgheterul ligii a treia spaniole a primit un contract până în 2021 cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Mariano Diaz Mejia are 22 de ani și este golgheterul celei de-a treia divizii spaniole, marcând 12 goluri în 16 etape pentru a doua echipă a clubului madrilen, Real Madrid Castilla, în doar 9 dintre ele fiind titular. Născut în Spania dar internațional dominican, Mariano a primit oferta de prelungire a contractului, care-i expira pe 30 iunie, semnând o nouă înțelegere valabilă 5 sezoane.

Atacantul se va antrena de acum înainte cu prima echipă, sub comanda lui Zidane, care l-a pregătit și la echipa a doua, dar va juca maid eparte în Segunda B, pentru a ajuta formația a doua a Realului să promoveze.În cazul în care va fi nevoie, tehnicianul francez îl va folosi și la prima echipă.