• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE Arlauskis a fost prezentat oficial de către Espanyol. Goalkeeper-ul lui Watford a fost împrumutat la clubul lui Gâlcă până la finalul stagiunii.


Costel Gâlcă a reușit să obțină primul jucător pe care l-a cerut la Espanyol. Giedrius Arlauskis a ajuns azi noapte la Barcelona și astăzi, de dimineață, a trecut vizita medicală la o clinică din capitala Cataloniei, urmând a semna astăzi contractul cu Espanyol. Fostul portar al Stelei este al doilea transfer al ”papagalilor”, după costaricanul Oscar Duarte, de la FC Bruges, dar primul adus la cererea tehnicianului român. Fundașul de 26 de ani a fost adus la dorința directorului sportiv Oscar Perarnau.

Arlauskis a fost adus pentru a-i face concurență goalkeeperului titular, Pau Lopez. Sosirea lituanianului a făcut ca un alt portar din lot, italianul Francesco Bardi, împrumutat de la Inter, să plece după doar jumătate de sezon. Bardi (23 de ani) va fi împrumutat de nerazzurri la Frosinone pentru restul sezonului.

Arlauskis va fi, la rândul său, împrumutat de Watford până la finalul sezonului, cu opțiune de cumpărare dacă va da randament la Espanyol. ”Papagalii” vor trebui să achite 1 milion de euro în vară, dacă vor decide să acceseze clauza.

Surse foto: RAC 1 şi rcdespanyol.com