• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Încă din vara trecută, presa catalană a scris despre interesul FC Barcelonei în legătură cu Christian Eriksen. Conform ultimelor informații apărute în presa catalană, danezul de la Tottenham Hotspur ar urma să ajungă pe Camp Nou în cursul acestei ierni în schimbul sumei de 225 de milioane de euro.

Cei de la Barcelona caută să transfere nume importante din Premier League, astfel că după Philippe Coutinho și Mesut Ozil, de la Liverpool, respectiv Arsenal, catalanii sunt interesați de serviciile altui fotbalist. Potrivit mai multor publicații iberice, Barcelona este interesată să-l transfere pe Christian Eriksen. În cazul în care vor parafa hârtiile, Barcelona va trebui să achite o sumă uriașă, întrucât, Spurs vrea în schimbul internaționalului danez 225 de milioane de euro, o sumă mai mare și decât cea plătită de PSG pentru Neymar (222 de milioane de euro). De serviciile fotbalistului în vârstă de 25 de ani mai este interesată Juventus, campioana Italiei.

El a semnat cu Tottenham, în 2013, pentru doar 13,5 milioane de euro, o sumă foarte mică în comparație cu cele plătite în prezent.

Eriksen are parte de un sezon excelent. Patru goluri (trei în Premier League și unul în Champions League) și patru assist-uri (trei în PL și unul în CL) a reușit Eriksen în 15 meciuri jucate (11 în PL, trei în CL și unul în Cupa Ligii).

Scandinavul nu a strălucit doar în tricoul lui Tottenham. Acesta a impresionat și la echipa națională, ajutându-i pe danezi să se califice la Cupa Mondială. În returul barajului cu Irlanda, acesta a marcat un hat-trick, marți la Dublin, atunci când reprezentativa țării sale s-a impus cu 5-1.