• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Atletico Madrid s-a mutat în casă nouă, însă ultramodernul Wanda Metropolitano nu va primi găzduirea finalei Ligii Campionilor din 2019, pentru care şi-a depus candidatura.

Presa spaniolă susţine că arena de 67.703 locuri nu va fi aleasă de forul continental deoarece nu îndeplineşte unul dintre criteriile impuse de UEFA pentru o astfel de partidă: are un număr de locuri VIP mai mic decât cel solicitat de instituţia de la Nyon.

7.000 de locuri pentru VIP-uri are Wanda Metropolitano, stadion pe care Atletico a jucat primul meci sâmbătă, contra celor de la Malaga. Antoine Griezmann a înscris unicul gol al partidei şi a devenit primul marcator din istoria noii arene.

În aceste condiţii, UEFA va anunţa miercuri, potrivit sursei citate, că Baku va fi oraşul care va găzdui finala Ligii Campionilor din 2019.

Stadionul din capitala Azerbaidjanului are o capacitate de 69.870 de locuri şi candidează şi pentru organizarea finalei Europa League din acelaşi an, alături de stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla şi arena lui Beşiktaş Istanbul.

Ultimul act al actualei ediţii a Ligii Campionilor va fi găzduită de capitala Ucrainei, Kiev.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT