• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Procuratura iberică l-a pus sub acuzare pe Neymar, jucătorul Barcelonei fiind acuzat de fraudă și corupție. Informația e furnizată de Cadena Ser și postul de radio anunță că procurorii au înaintat judecătorului Jose de la Mata o cerere de citare în această postură a fotbalistului brazilian.

Neymar e acuzat în cazul transferului său de la Santos la Barcelona, dosar în care sunt deja puși sub acuzare președintele campioanei Spaniei, Josep Maria Bartomeu, fostul președinte, Sandro Rosell, tatăl lui Neymar, foștii președinți ai lui Santos, Odilo Rodrigues și Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, cluburile Santos și Barcelona.

“Simțim că am fost trădați de Neymar. Suntem victimele unei fraude dezgustătoare și corupție privată și avem încredere în justiția spaniolă. Regretăm că un jucător atât de talentat ca el, idol în întreaga lume și cu care am avut o relație personală a fost folosit pentru asta.”, a declarat Roberto Moreno, șeful DIS, firma care deținea 40 de procente din drepturile federative ale lui Neymar și care a declanșat practic scandalul transferului jucătorului la Barcelona.

Santos, fostul club al jucătorului, a cerut deja la FIFA suspendarea acestuia pentru 6 luni și a solicitat despăgubiri de 42 de milioane.

Judecătorul Curții de Instrucție numărul 5 din cadrul Curții Supreme spaniole, va anunța în curând dacă îl va cita pe fotbalist ca inculpat în acest dosar.