• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Procurorii au depus o plângere împotriva lui Luka Modric, nimeni altul decât jucătorul de la Real Madrid, pentru două infracțiuni legate de impozitul pe venit în anii 2013 și 2014, în care ar fi fraudat statul spaniol cu cel puțin 870.728 de euro.

Biroul Procurorului din Madrid a depus o plângere împotriva fotbalistului de la Real Madrid de două infracțiuni comise împotriva Trezoreriei privind impozitul pe venit pentru anii 2013 și 2014, în care a fraudat cel puțin 870.728 de euro. Potrivit procuraturii, frauda ar putea fi mai mare, deoarece Biroul Național de Investigare a Fraudelor a identificat existența câtorva conturi pe numele fotbalistului în vârstă de 32 de ani în Insula Man. Plângerea este de asemenea îndreptată și împotriva soției fotbalistului, Vanja Bosnic Modric, și împotriva unei entității, Ivano SARL, cu sediul în Luxemburg.

Mijlocașul lui Real Madrid a mai fost audiat în 2015 în cadrul unei afaceri de corupţie şi de fraudă fiscală, de care au mai fost acuzaţi preşedintele executiv al clubului Dinamo Zagreb, Zdravko Mamic, şi fratele acestuia, Zoran, antrenorul echipei. Biroul croat de luptă împotriva corupţiei şi delincvenţei organizate (USKOK) l-a suspectat pe Zdravko Mamic că şi-a însuşit ilegal în jur de 7,7 milioane de euro cu ocazia transferului lui Modric, care între timp a ajuns la Real Madrid.