• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ivan Rakitic n-are de gând să părăsească Barcelona în această vară. El Mundo Deportivo a dezvăluit că mijlocaşul croat nu este deloc încântat de ideea catalanilor, care vor să-l ofere drept monedă de schimb în operaţiunea transferului lui Marco Verratti, de la Paris Saint Germain.

65 de milioane de euro plus Rakitic este oferta cu care Barca voia s-o convingă pe PSG să -l lase să plece pe mijlocaşul italan.

Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani se află pe Camp Nou din 2014, atunci când a fost transferat de la Sevilla pentru 18 milioane de euro.

Rakitic şi-a prelungit chiar în acest an, în martie, contractul cu Barcelona. Noua înţelegere, valabilă până în 2021, include şi o clauză de reziliere mărită, de la 100 la 125 de milioane de euro.

45 de milioane de euro este suma la care e evaluat Rakitic de site-ul transfermarkt.de, aceeaşi sumă la care este cotat şi Verratti.

Mijlocaşul italian în vârstă de 24 de ani al lui PSG a fost transferat de parizieni în 2012, de la Pescara, pentru 12 milioane de euro, şi a fost declarat netransferabil de vicecampioana Franţei.

Gruparea de pe Parc des Princes l-a obligat chiar pe Verratti să-şi ceară scuze în această vară după ce a fost surprins în timp ce negocia cu oficialii Barcelonei, în timpul vacanţei.

În condiţiile în care Rakitic nu vrea să fie inclus în operaţiunea Verratti, Barcelona mai are un singur fotbalist pe care l-ar putea oferi la schimb pentru a-i scădea preţul italianului: portughezul Andre Gomes, transferat vara trecută de la Valencia pentru 35 de milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT