• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1
  • Tenis WTA Istanbul: Elina Svitolina - Sorana Cîrstea, vineri, ora 19:00, pe Digi Sport 2

Real Madrid l-a demis luni pe Rafa Benitez, după remiza, 2-2, de la Valencia, și l-a instalat antrenor pe Zinedine Zidane. În aceeași zi, fostul președinte al madrilenilor, Ramon Calderon, a susținut că Jose Mourinho va reveni pe banca Realului, din vară.

“Îi doresc lui Zidane tot ce e mai bun, dar sunt sigur că va fi dificil. Nu el este cel pe care președintele îl vrea. El a încercat să semneze cu Mourinho și nu l-a vrut pe Zidane. Acesta este adevărul. Nu știu dacă Zidane va avea succes, dar dacă nu va avea, Mourinho va fi pe bancă în iunie.”, a declarat fostul șef de pe Santiago Bernabeu, citat de BBC.

În vârstă de 64 de ani, Calderon a fost președintele Realului între iulie 2006 și ianuarie 2009, între cele două mandate ale lui Florentino Perez, cel actual, și cel dintre 2000 și 2006.

Mourinho a antrenat Realul între mai 2010 și iunie 2013, cucerind un tilu în La Liga, o Cupă și o Supercupă a Spaniei. Luna trecută a fost demis de pe banca lui Chelsea.