• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Atletico - Real Madrid 0-0. Accidentat în derby-ul capitalei Spaniei, Sergio Ramos a decis să nu se opereze în plin sezon. După ce s-a ales cu o fractură nazală, el a ales, în locul unei intervenții chirurgicale, să joace în următoarele meciuri cu o mască de protecție.

Căpitanul lui Real Madrid va proceda aproape ca în urmă cu zece ani, atunci când, la fel, a preferat să nu se opereze și a jucat timp de trei luni cu fractură la nas.

Astfel, Ramos ar urma să poată juca inclusiv în următoarele două meciuri din La Liga, cu Malaga și Athletic Bilbao, dacă nu va mai suferi o lovitură în respectiva zonă.

Acesta s-a accidentat sâmbătă, în derby-ul Madridului, după ce Lucas Hernandez l-a lovit cu piciorul în față, în minutul 37. Sergio Ramos a fost apoi schimbat la pauză de Zinedine Zidane, care l-a introdus, pentru partea a doua a meciului, pe Nacho.

În 2007, atunci când avea 21 de ani, Ramos s-a ales cu fractură nazală după un duel cu Roy Makaay, într-un meci cu Bayern, din Champions League. El a fost utilizat apoi, în următorul meci, cu Barcelona și a marcat chiar, împotriva rivalei, pe Camp Nou.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT