• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Foarte apreciat la Barcelona, Neymar a atras și destule antipatii, prin felul în care se comportă pe teren și mai ales prin felul în care reușește să rezolve acțiunile individuale.

Din nou, Neymar i-a enervat pe cei de la Bilbao, după "episodul" din finala Cupei Spaniei, când a apelat la o "braziliană", iar Aritz Aduriz i-a recomandat acestuia să-și schimbe atitudinea. Neymar are însă de gând să continue în același mod: "Cine nu este pasionat de fotbal, nu apreciază nici driblingurile", este mesajul direct al fotbalistului Barcelonei.

"Eu nu provoc prin stilul meu de a juca, pentru mine totul este în regulă. Nu-mi pasă ce spun alții, eu îmi ajut echipa prin driblinguri și goluri, asta trebuie să fac. Aduriz este un mare jucător, un lider important, eu îl respect, dar a greșit în privința mea", a spus vedeta catalanilor.

În victoria cu Bilbao, din sferturile Cupei Spaniei, scor 3-1, Neymar a reușit al treilea gol al gazdelor, cu o execuție superbă, la vinclu, în prelungirile meciului de pe "Camp Nou".

VIDEO GOLUL LUI NEYMAR