• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Foarte apreciat la Barcelona, Neymar a atras și destule antipatii, prin felul în care se comportă pe teren și mai ales prin felul în care reușește să rezolve acțiunile individuale.

Din nou, Neymar i-a enervat pe cei de la Bilbao, după "episodul" din finala Cupei Spaniei, când a apelat la o "braziliană", iar Aritz Aduriz i-a recomandat acestuia să-și schimbe atitudinea. Neymar are însă de gând să continue în același mod: "Cine nu este pasionat de fotbal, nu apreciază nici driblingurile", este mesajul direct al fotbalistului Barcelonei.

"Eu nu provoc prin stilul meu de a juca, pentru mine totul este în regulă. Nu-mi pasă ce spun alții, eu îmi ajut echipa prin driblinguri și goluri, asta trebuie să fac. Aduriz este un mare jucător, un lider important, eu îl respect, dar a greșit în privința mea", a spus vedeta catalanilor.

În victoria cu Bilbao, din sferturile Cupei Spaniei, scor 3-1, Neymar a reușit al treilea gol al gazdelor, cu o execuție superbă, la vinclu, în prelungirile meciului de pe "Camp Nou".

VIDEO GOLUL LUI NEYMAR