• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 01:10: Atacantul român a ratat și o lovitură de la 11 metri în finalul partidei cu Real Madrid. La 3-0 pentru formația lui Zidane, Bruno Gama a fost faultat în careul de la 11 metri de Carvajal și Andone a fost cel care și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă. Șutul internaționalului român a fost respins de Keylor Navas în corner.

VIDEO CU penalty-ul ratat de Andone


Deportivo - Real Madrid 0-3. Florin Andone este titular la debutul în noul sezon de La Liga. Deportivo a jucat pe teren propriu cu Real Madrid, iar internaționalul român a început meciul destul de bine. Atacantul de 24 de ani a ratat două ocazii uriașe în primele minute ale partidei.

Prima ocazie ratată de Andone a fost în minutul 6 al meciului. Internaționalul român a primit mingea pe partea stângă, a reușit să treacă de Nacho, pe care l-a doborât în duel umăr la umăr, a pătruns în careu, a șutat la colțul lung, dar mingea trimisă de el a fost respinsă de portarul madrilenilor, Keylor Navas.

VIDEO cu prima ocazie a lui Andone

Două minute mai târziu, galicienii au avut o nouă ocazie de a marca, tot prin Florin Andone. Atacantul celor de la Deportivo a primit o minge în spatele apărătorilor madrileni, a rezistat unui contact cu Ramos, pe care l-a depășit în viteză, a pătruns în careul de 16 metri al oaspeților și a rămas singur cu Navas, dar portarul madrilenilor a reușit să respingă șutul românului.

VIDEO cu cea de-a doua ocazie a lui Andone

În vârstă de 24 de ani, internaționalul român a ajuns la Deportivo la Coruna vara trecută în schimbul a 4,7 milioane de euro. În plus, Cordoba va primi 30% dintr-un transfer ulterior.

Atacantul a devenit astfel cel mai scump transfer făcut de La Coruna în ultimii ani, și totodată cel mai scump jucător vândut de Cordoba în toată istoria clubului andaluz.

39 de meciuri, 12 goluri și 3 pase de gol, are Andone în tricoul celor de la Depor, în toate competițiile, în sezonul precedent.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Andone, conform transfermarkt.com.

MECIURILE DIN NOUL SEZON DE LA LIGA VOR PUTEA FI URMĂRITE PE CANALELE DIGI SPORT