• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gazzetta dello Sport a scris duminică, pe prima pagină, că Bayern Munchen îl dorește pe Cristiano Ronaldo, starul de 32 de ani care e aproape de o plecare de la Real Madrid.

Clubul bavarez a oferit un răspuns amuzant pe site-ul oficial, prin care clasifică acea știre ”Rățușca zilei”, adică un zvon care este departe de realitate.

”Cu ajutorul tehnologiei, știrile se împrăștie rapid, dar, câteodată, o rățușcă zboară. Câteodată detaliile nu se potrivesc deloc. De aceea, trebuie să aplaudăm ”rățușca zilei” și să ne asigurăm că fanii noștri sunt bine informați.

În ultimele zile, cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris că Bayern Munchen e interesată de transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Zvonul a fost apoi preluat și de mai multe ziare din Germania”, a apărut pe site-ul oficial al nemților, alături de o declarație a lui Karl-Heinz Rummenigge.

”În general, suntem obișnuiți să se vorbească mult despre posibilele veniri și plecări în aceste perioade de transferuri. Ca o regulă, noi nu comentăm aceste zvonuri. În cazul lui Cristiano Ronaldo, trebuie să clarificăm pentru totdeauna că acest zvon nu are niciun fundament”, a comentat președintele lui Bayern Munchen.

Duminică, Gazzetta dello Sport a anunțat pe prima pagină că Cristiano Ronaldo este dorit inclusiv de Bayern Munchen, pe lângă Manchester United și Paris Saint-Germain. Italianii menționează și suma pe care cele trei cluburi ar fi dispuse să o plătească - 200 de milioane de euro.