• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Echipa lui Răzvan Raţ, Rayo Vallecano, a fost eliminată din Cupa Spaniei. ÎN DIRECT la Digi Sport, Gimnastic Tarragona s-a impus după loviturile de departajare.

Fără Răzvan Raţ, lăsat în afara lotului, Rayo Vallecano a părăsit Cupa Spaniei încă din turul 3, eliminată de Gimnastic Tarragona. Ultima clasată din Segunda, fără victorie sezonul actual, a deschis scorul prin Maloku în minutul 24. Rayo a eglat la 6 minute după startul reprizei secunde prin Manucho.

Rayo a avut șansa de a obține calificarea chiar la ultima fază a timpului regulamentar. Bangoura a fost faultat în careu de către portarul oaspeților și centralul a indicat punctul cu var. Dimitrievski s-a revanșat și a apărat lovitura de la 11 metri, iar meciul a intrat în prelungiri.

După 30 de minute în care ambele formații și-au trecut în cont ocazii importante de a marca, dar tabela a rămas nemodificată, s-a ajuns la loviturile de departajare. Acolo, fiecare echipă a ratat câte două penalty-uri din seria de cinci.

Într-un final, Molina a transformat pentru oaspeți iar Quini a ratat şansa de a egala iar Tarragona s-a impus astfel cu 5-4 după loviturile de departajare. În turul următor ultima clasată din liga a doua va întâlni o formație din Primera.

ECHIPELE:

Rayo (4-4-2): Gazzaniga - Quini, Ze Castro, Martinez - Claveria Herraiz (Trashorras '46), Beltran, Bangoura, Moreno (Galan '101) - Piti (Manucho '46), Miku
Antrenor: Jose Ramon Sandoval

Tarragona (4-2-3-1): Dimitrievski - Kakabadze, Suzuki, Djetei, Giner - Muniz (Moha '86), Molina - Laboto, Delgado (Lopez '91), Molaku (Madinda '46) - Emana
Antrenor: Vicente Moreno