• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

"Scurgerea" de informații în privința contractului de transfer al lui Gareth Bale, în urma căreia s-a aflat că prețul jucătorului a fost de peste 100 de milioane de euro, a stârnit panică la Real Madrid, dar și mânia lui Jonathan Barnett, agentul galezului.

Real a susținut mereu că a plătit 91 de milioane de euro pentru a-l lua pe Bale de la Tottenham, în 2013, dar contractul apărut pe Football Leaks a confirmat zvonurile care circulau încă de pe atunci, cu privire la un preț mai mare. Mai mult, în înțelegerea dintre cele două cluburi există o clauză prin care londonezii se angajau să nu divulge niciun detaliu al mutării.

Agentul lui Bale a catalogat drept "rușinoasă" modalitatea în care au fost făcute publice clauzele contractuale și cere o investigație amănunțită.

"Ar trebui făcută o anchetă și o investigație independentă, pentru că e revoltător. Trebuie, de asemenea, ca FA (n.r. Football Association - Federația de Fotbal din Anglia) să prezinte scuze cluburilor și jucătorului. Cred că e rușinos că oamenii pot pune mâna pe astfel de lucruri. Arată un dezinteres absolut atât față de cluburi, cât și față de jucător", a declarat Jonathan Barnett, potrivit Telegraph Sport.

Un jurnalist britanic care l-a intervievat luna trecută pe Bale a dezvăluit un episod petrecut înainte de publicarea materialului. "Real Madrid e un club atât de preocupat de imagine, că atunci când l-am intervievat pe Bale mi s-a cerut să nu scriu în articol cât a costat Gareth Bale. Motivul este că e un record mondial, dar lui Cristiano Ronaldo nu îi place să vadă că altcineva costă mai mult decât el", a spus Jonathan Norcroft, potrivit Sunday Times.