• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Presa spaniolă a dezbătut pe larg joi dimineaţă scandalul de la finalul meciului Barcelona - Espanyol 4-1, dezvăluind că Suarez a fost cel care a instigat la violenţă. Varianta vârfului lui Luis Enrique este alta.

Partida din Cupa Ligii dintre cele două formaţii catalane a fost una presărată cu durităţi şi nervi, tensiunile acumulate pe teren "explodând" la vestiare, acolo unde fotbaliştii s-au încăierat.

"Capul răutăţilor", potrivit El Mundo Deportivo, dar şi conform raportului de joc al centralului Martinez Munuera, ar fi fost Luis Suarez. Barcelona a negat oficial evenimentul, însă sursa citată anterior a revenit cu o reacţie a lui Suarez, pe surse. Astfel, nu vârful uruguayan ar fi incitat la violenţă, adresându-le injurii rivalilor, ci coechipierul său, Mascherano. 

În plus, atacantul uruguayan este extrem de nemulţimit de faptul că arbitrul nu a scris nimic în raport despre portarul lui Gâlcă, Pau Lopez, care l-a călcat pe Messi în timpul meciului, şi care ar fi fost "receptorul" injuriilor fotbalistului Barcelonei. Acesta, de altfel, ar fi fost şi cel care a sărit la bătaie la vestiare, după ce a fost jignit.

Ce a scris arbitrul în raport, conform El Mundo Deportivo:

"După meci, în tunelul de la vestiare, jucătorul cu numărul 9 al Barcelonei, Luis Alberto Suarez Diaz, în timp ce toţi jucătorii lui RCD Espanyol urcau scările tunelului ce duce spre vestiare, i-a aşteptat şi li s-a adresat repetând în mai multe rânduri următoarele: "Sunt aici şi vă aştept! Veniţi aici! Sunteţi nişte gunoaie!". Provocând o confruntare între jucătorii ambelor echipe ce a necesitat intervenţia personalului de securitate, dar şi a staff-urilor tehnice ale ambelor formaţii"