• WTA BRD Bucharest Open, vineri, Digi Sport 2: Begu - Parmentier ACUM, Sevastova - Bogdan (17:00) și Dulgheru - Goerges (20:30)
  • Liga 1, etapa a doua, vineri, Digi Sport 1: Sepsi - Juventus (18:30) și ACS Poli Timișoara - FCSB (21:00)

 

Raphael Varane și Sergio Ramos sunt cei mai importanți fundași ai Realului din acest sezon, iar francezul de 24 de ani a povestit un episod amuzant petrecut în momentul în care se afla pe băncile școlii și a fost sunat de marele Zinedine Zidane.

”Eram la școală și m-a sunat Zizou. Am răspuns fără să știu cine e. Mi-a spus că nu este o glumă și că era chiar el. Am întrebat ”cine e?” și am recunoscut vocea. Am fost jenat și a fost o surpriză atât de mare încât l-am rugat să mă sune altă dată pentru că eram ocupat.

Îți imaginezi multe lucruri, dar niciodată Real Madrid. În final, m-am decis să vin aici”, a spus francezul pentru site-ul oficial al grupării ”blanco”.

Varane a ajuns la Real Madrid în 2011, fiind transferat de la Lens pentru 10 milioane de euro. A cucerit 9 trofee alături de ”galactici”, printre care două UEFA Champions League și un titlu în La Liga.

37 de meciuri a adunat Varane în toate competițiile acestui sezon, în care a marcat patru goluri și a oferit și un assist.