• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo (32 de ani) se simte hărțuit, în această perioadă, mai ales de către autoritățile spaniole, care-l acuză de fraudă fiscală. Vedeta celor de la Real Madrid a fost deja interogată pe marginea acestui subiect, care se anunță la fel de important precum cel în care a fost implicat și Lionel Messi.

Portughezul, care a revenit mai devreme la antrenamentele ”galacticilor”, pentru a fi apt pentru Supercupa Spaniei, deși mai avea vacanță până la 5 august, s-a exteriorizat pe social media.

"Ce îi deranjează pe oameni e strălucirea mea, iar insectele atacă doar lămpile care strălucesc!!!", a scris Ronaldo pe Instagram, aluzie, mai mult ca sigur, la problemele pe care le are cu fiscul. "Dacă numele meu nu era Ronaldo, nu eram aici", spusese CR7 după ce a fost audiat luni în cazul în care e acuzat de fraudă fiscală în valoare de aproape 15 milioane de euro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Până la Supercupa Spaniei, Real Madrid va mai juca miercuri cu MLS All-Stars, de la ora 04:00 și cu Manchester United, peste fix o săptămână, în Supercupa Europei.

Cristiano Ronaldo ar putea fi aspru pedepsit în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală. Conform postului de radio COPE, portughezul riscă 15 ani de închisoare și o amendă de 75 de milioane de euro, după ce ar fi fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro.

Înainte de a afla dacă judecătorul vede un delict în cazul său, Cristiano Ronaldo are la dispoziţie 60 de zile pentru a plăti, în mod preventiv, suma de 14,8 milioane euro, pe care a decis să o achite, la recomandarea anturajului său, pentru a pune bazele unui posibil acord şi a evita, astfel, un proces în urma căruia riscă să ajungă la închisoare, după cum anunța, luna trecută, postul de radio spaniol Cadena COPE.

 

O que incomoda as pessoas é o meu brilho, insetos só atacam lâmpadas que brilham!!!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onAug 1, 2017 at 7:31am PDT