• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Real Madrid îl monitorizează pe puştiul-minune al lui Manchester City, Brahim Diaz, şi ar urma să facă o ofertă, susţine Daily Mail.

Antrenorul "cetăţenilor", Pep Guardiola, recunoaşte că ar putea avea dificultăţi să-l ţină la club pe atacantul spaniol de 18 ani, care a impresionat în amicalele din această vară.

"Noi îl vrem aici, dar ştim cum e piaţa transferurilor. Poate nu o putem controla. Am vorbit de multe ori cu el să rămână aici. City i-a dat o şansă la nivel înalt. E fericit aici, dar trebuie să ştie că nu e uşor să joci la nivel înalt.

Depinde de dorinţa jucătorului. Noi facem eforturi să-i păstrăm, prin salariile oferite. La multe cluburi de aici, managerul controlează lucrurile, dar eu nu sunt implicat în asta. Txiki Begiristain şi Ferran Soriano iau deciziile", a declarat Guardiola.

Manchester City a pierdut deja un jucător tânăr important în această vară. Jadon Sancho a refuzat oferta de prelungire a contractului şi a fost vândut la Borussia Dortmund.

Brahim Diaz a fost folosit de mai multe ori în amicalele disputate de City în inter-sezon, când a impresionat. De altfel, a reuşit să marcheze contra celor de la Real Madrid, în victoria cu 4-1.