• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Thibaut Courtois a intrat în atenţia lui Real Madrid şi, potrivit Mundo Deportivo, ar putea ajunge în vară în capitala Spaniei.

"Galacticii" s-au săturat de discuţiile interminabile în jurul lui De Gea şi vor să dea lovitura cu un alt mare portar din Premier League. Prestaţiile lui Keylor Navas au oscilat în acest sezon, iar şefii blanco sunt decişi, în măsura în care interdicţia privind transferurile va fi ridicată, să îi facă o ofertă de nerefuzat lui Courtois.

Conte nu îl vede pe jucătorul care în trecut a fost împrumutat la marea rivală a lui Real, Atletico, drept o piesă inamovibilă din mecanismul lui Cheslea şi nu s-ar opune transferului. În plus, tehnicianul italian e fascinant de abilităţile lui Pickford (Sunderland) şi crede că acesta poate deveni unul dintre cei mai buni din lume. Albaştrii s-au interesat deja de goalkeeper-ul "pisicilor negre", însă nu îl pot aduce pentru a-l ţine rezervă pentru că acest lucru i-ar bloca ascensiunea.

Din câte se pare, belgianul din poarta trupei de pe Stamford Bridge îşi doreşte la rândul său o întoarcere în La Liga, acomodându-se greu la viaţa agitată din Londra. Nu mai departe de această toamnă el explica într-un interviu cât de bine s-a simţit la Madrid.

"A fost un moment extrem de dificil pentru mine atunci când am plecat de la Atletico. Am plâns mult. Atletico era ca o familie. E genul acela de club. Încă simt aprecierea celor de acolo. Vreau să revin în Spania, dar nu doar din cauza lui Atletico. Îmi place Madridul, îmi place toată țara. Din primul minut în care am ajuns acolo m-am îndrăgostit de tot ce înseamnă Spania"
Thibaut Courtois, într-un interviu dat acum două luni.

35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Courtois, însă Real e pregătită să ofere o sumă mult mai mare.