• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid s-a decis în privinţa portarului pe care îl vrea pe Bernabeu din sezonul viitor. "Galacticii" vor să îl aducă pe portarul lui Athletic Bilbao, Kepa Arrizabalaga, iar antrenorul Zinedine Zidane şi-ar fi dat deja acordul, susţin jurnaliştii de la Marca.

Kepa mai are contract cu Bilbao până pe 30 iunie 2018, astfel că poate fi adus gratis sezonul viitor de Real Madrid.

Conducerea madrilenilor face presiuni asupra tânărului portar să nu-şi prelungească acordul cu Athletic, în condiţiile în care bascii i-au oferit de câteva luni un nou contract lui Kepa, cu care nu au ajuns încă la un acord.

Athletic Bilbao i-a propus un salariu anual de trei milioane de euro lui Kepa Arrizabalaga, iar contractul oferit include şi o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro.

Produs al academiei celor de la Bilbao, Kepa (23 de ani) a "explodat" sezonul trecut, în care a debutat în Primera pentru Athletic după două sezoane în care a fost împrumutat în liga secundă, la Ponferradina şi Valladolid.

Cota lui Kepa Arrizabalaga a crescut foarte mult după evoluţiile excelente ale acestuia de la Europeanul Under 21, găzduit în iunie de Polonia, unde a jucat finala cu naţionala Spaniei.

Actualul goalkeeper titular al lui Real Madrid, Keylor Navas, mai are contract cu Real Madrid până în 2020.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT