• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Real Madrid e pregătită să-i securizeze contractul lui Marco Asensio, pentru a fi sigură că nu-l va pierde pe fotbalistul său în vârstă de 21 de ani, dorit de rivala Barcelona.

El Mundo Deportivo susţine că "galacticii" au decis să insereze o nouă clauză de reziliere în contractul lui Asensio, mult superioară actualei, de 80 de milioane de euro, pe care catalanii păreau gata să o achite pentru a-l "fura" pe fotbalistul iberic rivalilor.

150 de milioane de euro va fi noua clauză a lui Asensio, care mai are cinci ani de contract cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Mijlocaşul spaniol a fost cumpărat de Real Madrid în 2015, de la Mallorca, pentru 3,5 milioane de euro şi este evaluat de transfermarkt.de la 20 de milioane de euro.

Marco Asensio a fost împrumutat însă până în 2016 la Espanyol şi a adunat 39 de meciuri şi zece goluri în tricoul madrilenilor, în toate competiţiile.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT