• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Anunțat drept un transfer iminent pe ”Santiago Bernabeu” în cursul acestei ierni, Kepa Arrizabalaga, goalkeeperul lui Athletic Bilbao, a stârnit recent interesul celor de la Arsenal și Chelsea, cluburi care de altfel au intrat în cursă. Interesul este cu atât mai mare cu cât clauza de reziliere a fotbalistului este una mică.

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, ”galacticii” de pe ”Santiago Bernabeu” sunt gata să plătească suma de 20 de milioane de euro pentru a-i achita în ianuarie tânărului portar clauza de reziliere. În loc să aștepte până în vară, pentru un transfer gratuit, Real Madrid vrea să-l ia încă de pe acum, știindu-se despre randamentul și siguranța pe care Kepa Arrizabalaga o dă între buturi.

Drept urmare a situației din campionatul intern acolo unde sunt la opt puncte de liderul FC Barcelona, antrenorul Realului, Zinedine Zidane, așteaptă întăriri în perioada imediat următoare. Printre eventualii nou-veniți se numără și goalkeeperul în vârstă de 23 de ani al lui Athletic Bilbao, Kepa Arrizabalaga. Portarul este și unul dintre cei doriți de Cristiano Ronaldo. Lusitanul a avut o întrevedere cu Florentino Perez în care i-a transmis doleanțele sale pentru ca echipa să-și schimbe jocul în partea secundă a campionatului.

Dar, între timp, pe firul Kepa Arrizabalaga au intrat Arsenal și Chelsea. Cele două cluburi din Premier League consideră că prețul pe care ar trebui să-l plătească pentru goalkeeperul de 23 de ani, clauza de reziliere de 20 de milioane de euro, este unul extrem de mic și speră să aibă noroc în a-l ”deturna” spre calea către ”Santiago Bernebeu”.