• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Paco Alcacer a vorbit despre rivalii din campionatul intern într-un interviu acordat presei spaniole, în care declară că echipa antrenată de Zinedine Zidane nu este cel mai puternic adversar din La Liga.

Alcacer a făcut o paralele între cei doi granzi ai Madridului și spune că ”stilul lui Simeone este mai bun și ne este mai dificil să câștigăm contra celor de la Atletico, care joacă dur și vor victoria cu orice preț".

Pe de altă parte, jucătorul a recunoscut că nu se simte confortabil știind că nu a reușit să înscrie vreun gol de când a semnat cu barcelona. Luis Enrique i-a dat deja șansa să se afirme în cinci partide, patru dintre ele în La Liga. "Toți dintre noi ne așteptăm și ne dorim să marcăm goluri. La fel de important este ca echipa să înscrie, să fie liniște ca fiecare dintre noi să facem ce ne-am propus. Nu mă simt în largul meu știind că nu am marcat, dar sper să reușeșsc să o fac cât mai repede”, a spus Alcacer.

Din nou, atacantul a vrut să explice decizia sa de a semna cu echipa catalană. "Este foarte dificil să refuzi Barcelona. Veneam de la Valencia și a fost o decizie foarte grea, dar cred că pentru orice jucător este un pas înainte în carieră să ajungi pe Camp Nou și cred că am procedat corect", a spus atacantul.