• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Oficialii celor de la Real Madrid și de la Atletico Madrid au ajuns la un acord în privința transferului lui Theo Hernandez (19 ani), anunță ”Marca”. Real Madrid a fost de acord să plătească două milioane de euro în plus peste clauza de 24 de milioane de euro, cât era prevăzută în contract, astfel că nu a mai fost nevoie să se facă o cerere specială către La Liga. Suma de transfer va fi achitată în patru tranșe, iar acordul a fost semnat după mai multe întâlniri diferite între liderii ambelor grupări.

Hernandez va fi prezentat în prima săptămână din iulie, după ce se vor fi parafat toate actele. 

Acest transfer presupune și încheierea unui acord tacit de neagresiune, care exista între cele două entități și care a făcut, ca de-a lungul anilor, jucători precum Aguero sau Gimenez să nu fie lăsați să joace pe ”Bernabeu”. 

În luarea deciziei cei mai mult a contat faptul că fundașul stânga și-a dorit să rămână și să joace în capitala Spaniei, mai ales că și oferta ”galacticilor” a fost una de nerefuzat. În plus, Hernandez țintește și naționala și este conștient că de la Real nu mai trebuie să facă decât un singur pas.

Cotat la 10 milioane de euro, de către site-ul transfermakt, Theo Hernandez a jucat în acest sezon 24 de meciuri pentru Alaves, în campionat și alte 6 în Copa del Rey, unde a marcat un gol superb în finala pierdută împotriva Barcelonei (1-3 VIDEO).

În ultima partidă din La Liga contra catalanilor, Theo Hernandez a fost jucătorul care l-a scos din joc, pentru tot restul sezonului, pe Aleix Vidal.

Patru pase de gol a oferit francezul, în actuala stagiune, pentru coechipierii săi de la Alaves.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT