• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

La egalitate de puncte, 9, înaintea etapei a 6-a din Primera Division, Real Sociedad si Valencia au făcut spectacol în direct la Digi Sport şi oaspeţii s-au impus cu 3-2

Formatia bască a avut prima ocazie, însă Jaume Domenech s-a opus la tentativa lui Willian Jose. Golul a venit imediat în poarta cealaltă, autor Rodrigo.

După încă un duel între Willian şi Jaume Domenech încheiat cu o paradă a goalkeeperului Valenciei, acesta nu a mai avut ce face în minutul 33. Aritz Elustondo a marcat şi a stabilit scorul pauzei, 1-1.

Partea secundă a fost la fel de alertă - Nacho Vidal i-a readus pe oaspeţi în avantaj în minutul 55. Sociedad a reacţionat rapid şi Oyarzabal a egalat la 2. Gazdele au rămas în zece oameni la jumătatea reprizei - Zubeldia a încasat al doilea galben şi a plecat la vestiare.

În minutul 80, a fost eliminat şi Kondogbia, iar Valencia a lovit decisiv pe final. Simone Zaza a marcat golul de 3-2 si "liliecii" urcă pe locul 4 - în 6 etape au adunat 12 puncte, cu unul mai mult decât Real Madrid.

Echipele de start

Sociedad (4-3-3): Rulli - Odriozola, Elustondo, Elorza, Rodrigues - Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Oyarzabal, William Jose, Juanmi

Valencia (4-4-2): Domenech - Vidal, Garay, Gabriel, Gaya - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Rodrigo, Zaza